Podrobně o dopravě po kliknutí zde.

BLOG


Hasicí přístroj pro Plzeň i široké okolí. Dopravíme vám jej po celé ČR

Autor: Roman Hnát   |   Kategorie: EXPYRO


Hasicí přístroj 34A a 183B, do auta, spreje

.

Ať už sháníte hasicí přístroje pro své podnikání, ke kolaudaci nebo prostě jen chcete zvýšit bezpeční vašeho domova, máme pro vás široký sortiment kvalitních hasicích přístrojů.

 

Pro kolaudace rodinných domů, kdy je požadován práškový hasičák 34A, si můžete zvolit ze dvou variant. PHP od českého výrobce nebo italskou variantu se stejnými parametry, tedy 34A, 233B, C. 

 

Pokud kolaudujete garáž, patrně budete potřebovat hasicí přístroj práškový 183B. I tento naleznete v naší nabídce.

 

Všechny prodávané hasicí přístroje jsou včetně držáku na zeď. Pro účely kolaudace nezapomínejte na tzv. kontrolu provozuschopnosti hasicího přístroje. Hodit se vám v každém případě může i autonomní kouřový hlásič, či další detektory pro váš bezpečný domov.

 

Vybírejte z našeho širokého sortimentu. Na prodané hasicí přístroje poskytujeme kompletní servis včetně pravidelných ročních kontrol. Pokud potřebujete poradit s nákupem jsme vám plně k dispozici. Kontakty a adresu naší provozovny naleznete zde.

 

Hasicí přístroje nejsou jenom červené :-). Jsou to produkty, které nekupujete každý den a nevyplatí se zde za každou cenu šetřit. Rozdíly v cenách se zde počítají maximálně v řádech stokorun. Kupujte proto kvalitní produkty, preferujte české výrobce! Doporučujeme rovněž nakupovat u specializovaných firem, které vám dokáží zodpovědět vaše otázky a poskytnou následný servis, opravy, plnění, tlakové zkoušky, likvidaci apod. Jsme zde pro vás již více než 15 let!




Dále by Vás v této kategorii mohly zajímat tyto články:

Hasicí přístroj do auta (Roman Hnát)

Co jsou to mlhové hasicí přístroje a jaké jsou jejich výhody? (Roman Hnát)

Přenosný hasicí přístroj práškový 21A s obsahem náplně 6 kg prášku ABC (Roman Hnát)


Kupujete-li PHP pro účel kolaudace, nezapomeňte objednat i kontrolu provozuschopnosti. Klikněte zde!